Full fart framåt för CREMO 650CC

NYHET UR CREMO MAGAZIN #1 2022:

”Cremo 650CC är den största båten från före detta Crescent Boats. Det är en rymlig och trygg fritidsbåt med goda fartresurser och plats för åtta personer. Känslan när man rör sig runt i båten är gedigen.” Vi bjöd med Båtlivs egen Lars-Åke Redéen för en fartfylld testkörning i nr 6/2021.

– Det märks att Cremo inte har snålat på detaljerna utan vill ge ett påtagligt kvalitetsintryck från start. Därmed är båttillverkaren tillbaka till sina kärnvärden: ”klassiska säkra och prisvärda båtar som skapar minnen”, skriver Lars-Åke Redéen i reportage efter testet.

Med en rad uppdaterade båtmodeller lyfter Redéen dessutom fram att Cremo Boats är ett starkt alternativ för båtfamiljerna. ”Friborden är väl tilltagna med bra höjd, vilket känns tryggt för den som har med sig barn eller hundar i båten.”

Du hittar mer information om CREMO 650CC och våra andra båtmodeller här på hemsidan och i årets produktfolder, eller varför inte boka din egen provkörning hos din närmsta återförsäljare?

JUST NU HAR VI KAMPANJPRISER och alla som köper en CREMO får ett läckert förtöjningspaket i kampanjpriset (stora eller lilla paketet). För din säkerhet till sjöss. Vill du se den så hittar du närmaste återförsäljare hittar du i listan här.